Екип

Илияна Лазарова
Обича да пътува и да се среща с нови хора. Интересува се от зелени проекти, които борят глобалното затопляне. Смята, че "всичко, което си заслужава е трудно, но ако правиш това, което искаш - поне е по-приятно".
Иконом Филипов
Обича да спортува, да предизвиква събитията и да комуникира с интересни хора. Занимава се с международен бизнес и има опит в реализирането на различни проекти и събития.
Асен Георгиев
Чете, пише, катери планини и обича да довършва всичко започнато. Журналист по призвание, филолог по образование. Предприемач и доброволец по вътрешно усещане.
Калина Чернева
Има две неща, които никога няма да ѝ омръзнат – да пътува и да общува! Обича да се предизвиква и понеже я е страх от високо, тази година ще скочи с парашут. Увлича се по икономика и предприемачество, а най-любимото й нещо е да организира - хора и събития.
Натанаил Стефанов
Радва се на малките неща в живота, цени взаимоотношенията си с хората и се стреми да запази детското в себе си. Има много повече интереси отколкото време, което може да им отдели. Занимава се активно с бизнес, музика, социални дейности, формално + неформално образование и социални дейности.
Ивелина Игнатова
Обича да пътува, да комуникира с позитивни хора и да танцува. Занимава се с организация и провеждане на туристически пътувания и има опит като екскурзовод на групи извън България.
Слав Денякин
Обича да пътува, да среща нови хора и да покорява върхове. Занимава се с ИТ и доброволчески проекти. Иска да направи България още по-хубаво място за живеене.
Йоана Славова
Привлича я приключението, мотивират я трудностите, наслаждава се на неподправените хора, цени смислените филми и си умира за спортуване сред природата. Работи с кауза и вярва в промяната.
Александра Ангелова
Обича да помага и да пътува. Вярва, че промяната е във всеки от нас, стига да имаме мечти и да действаме.
Вержиния Лазарова
Вярва, че няма невъзможни неща, а само такива, към които не се стремим. Обича да бъде част от промяната, да комуникира с различни хора, да се впуска в разнообразни приключения и разбира се, да пътува. Работи в сферата на въздушния транспорт и туризма, но в сърцето си носи страстта към образованието.
Велин Койчев
Пътешественик по душа, маратонец по характер, фотограф по хоби, предприемач по призвание и доброволец по сърце. Иска да промени средата около себе си към по-добро.
Андриана Андреева
Вярва, че винаги ще има и следващ завой на пътя. Притежава разнообразен опит в сферите на туризма, маркетинговите услуги в бейби бизнеса и доброволческите инициативи. Убедена е, че зависи от самите нас да направим живота си красив и изпълнен със смисъл.
Иво Анев
Екпериментира, мисли, чете и пробва по-различен начин. Търси смисъла, дискутира и понякога пише. Снима и търси красотата.
Мила Атанасова
Архитектът на ABLE Mentor. В работно време случва сгради, а извън него - доброволчески проекти в града, морето или планината. Нейната суперсила е да ти обясни сложните неща по прост начин и да те убеди, че има смисъл да се бориш за всяка кауза с добра цел.
Вилияна Мутафова
Амбициозният организационен лидер на ABLE Mentor. Влага сърце и душа в идеите с кауза и обикновено балансира поне 3 наведнъж. Интересува се от доброволчество, неправителствени организации, отбрана и сигурност.
Денис Олегов
По душа е поет, в работата си журналист, а в свободното си време - луда глава. Обича добрите приятели и си мечтае да покори света на три езика.
Никола Груев
Виртуоз в кухнята и експериментатор в живота. Гледа предизвикателствата право в очите и винаги ги посреща с усмивка.
Милен Русев
Предпочита повече да слуша, отколкото да говори. Вярва, че има какво да научи от всеки. Интересува се от бизнес, философия, музика, спорт. Убеден е, че за да промени света, първо трябва да промени себе си.
Тереза Василева
Човекът зад камера, който кара историята да оживява.
Светлозара Бельовска
Мечтае в перспектива, обича хубавите книги, филми и театъра. Действа с размах и винаги е буквална.
Николай Николов
Стратег, върти работата си както умее да върти и тестото за пица, подобно на италианските майстори. Знае къде са хубавите бири и държи да изпипва неща.
Симеон Енев
Винаги готов да помогне на приятел (двуног или четириног, няма значение), макар и някои да се учудват на амбициозността му. Успешно намества пъзела на предприемачеството и доброволчеството в сърцето и душата си. Не се страхува от трудностите по своя път и използва позитивизма като свое оръжие към крайната цел - да направи света едно по-добро място.
Радина Краева
Страстен оратор, мечтае да бъде успешен предприемач и се вълнува от това да споделя опита си с околните. Обича приятелите си и се вдъхновява от усмихнатите хора около себе си.
Виолета Йовчева
Икономист по образование, идеалист по душа, инат в действие. Отново се учи да прави грешки, промени в плановете и неочакваности със страстта на 7-годишния детски експериментатор в нея. Пътува всеки ден, във всеки един миг – понякога тялом, друг път само духом.