fbpx

Историята на
Дарина Георгиева

Моята ABLE Mentor История

Дарина Георгиева
Личностно развитие

Включих се в ABLE Mentor, когато бях в 10 клас. В този момент имах различни интереси и влечения в много области и не бях напълно наясно със себе си към какво искам да се насоча в бъдеще. Разбирайки за ABLE Mentor, реших, че е добра възможност да се включа в програмата и да се срещна с хора, които вече имат опит в някоя от областите, които ми бяха интересни.

За да участва, трябваше да напиша мотивационно писмо и да се обоснова защо и за какво кандидатствам. Кандидатствах за проект, свързан със създаването на собствен онлайн бизнес. Бях изключително щастлива, когато получих положителен отговор, че съм одобрена за програмата и тогава моето ABLE Mentor приключение започна. Имах двама невероятни ментори, които бяха изключително интелигентни, отзивчиви и предприемчиви млади хора. Имайки възможността да имам такива role models, когато бях едва 10ти клас и ежеседмично да се срещам с тях и да работим по проект заедно, ми помогна неописуемо много да израстна като личност.

Проектът, по който работихмем, ме сблъска за първи път с какво представлява реално да разработваш продукт и да подготвяш pitch за него. Накратко, програмата ми позволи да се запозная със страхотни хора, както ментори, така и ученици, и ме научи да работя самостоятелно и да не се отказвам дори при десетата спънка по пътя. Горещо препоръчвам всеки да сграбчи възможността да бъде част от това приключение!!