fbpx

Дари

ABLE Mentor съществува благодарение на хора като теб, които като доброволци дават от свободното си време или като дарители ни подкрепят със средства, за да продължаваме да помагаме на учениците да развиват потенциала си.

Твоето дарение ще ни помогне да стигнем до още един ученик, да осъществим програмата в още един град в страната и уверено и устойчиво да продължаваме да развиваме ABLE Mentor. Можеш да избереш най-удобния начин за дарение от възможностите по-долу. Ако още не си се запознал с проектите, които учениците развиват в ABLE Mentor, можеш да го направиш, като отидеш в секция Проекти.


Начини за дарение:

• Банков превод

Получател: Сдружение Асоциация на българските лидери и предприемачи
При банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG45 UNCR 7000 1520 9092 08
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
Основание: Безусловно дарение

Моля да добавиш своя имейл адрес в полето „още пояснения“/ „additional details“ в банковия превод. Така ще можем да потвърдим, че дарението ти е прието успешно и ще получаваш информация за дейността на ABLE Mentor. Съхраняваме данните ти единствено с цел да останеш информиран по какъв начин използваме сумите, които получаваме от дарения. Ако не искаш да получаваш тази информация, може да заявиш това свое желание, като това няма да е пречка да осъществиш дарение.


• Регулярно дарение от работна заплата

Дарявайки по ведомост имаш възможност да правиш регулярни месечни дарения, като по този начин ги автоматизираш и в същото време ни даваш възможност да имаме сигурност при планирането на работата и развитието ни. Ти избираш размера и продължителността на дарението.

За дарение по ведомост попълни приложената бланка и я представи в отдел „Счетоводство“ или “Управление на човешките ресурси” при работодателя ти.

За дарение чрез директен дебит попълни тази бланка и я занеси в клон на обслужващата те банка.