Стартът на ABLE Mentor Season 8 събра над 100 души заедно!

 In Новини

На 29 октомври в София стотици ранобудни и активни ентусиасти посрещнаха деня, впускайки се в сутрешен спринт и борба за подобряване на лични постижения.

Докато някой се състезаваха с времето, други смело се включиха в приключение, в което победата често е пропорционална на постоянството и енергията, които сме готови да вложим. Също като в маратоните, в ABLE Mentor най-важен е пътят, който ще извървим, и промяната, която ще ни се случи докато сме на пистата.

Осмият сезон на забавното като маратон приключение – ABLE Mentor, вече е факт! Днес се проведе дългоочакваното откриващо събитие на сезона. От първия момент емоциите излязоха на преден план. Учениците бяха толкова развълнувани и усмихнати, че непрестанно зареждаха цялата зала. Основният шум, който се чуваше, беше смехът, а истинското удоволствие се усещаше във всеки един от присъстващите, независимо дали ученик, ментор или координатор. Нашите партньори и приятели от Innovation Starter бяха домакини на вълнуващото събитие, което още от самото начало показа какви три месеца изпълнени с приключения и предизвикателства предстоят!

 

Сезонът е силен и от друга гледна точка – екипите. В осми сезон участие взимат 94 човека, 47 екипа от по един ментор и един ученик, и разбира се нашите координатори, които ще помагат на отборите във всеки момент, в който сe нуждаят от помощ. В приключението се впуснаха гимназисти от разнообразни училища в цяла София и те ще бъдат подкрепяни от специалисти в различни сфери като неправителствени организации, бизнес, образование, реклама, журналистика, опазване на околната среда. За изненада на всички имаме нови попълнения откъм професионални сфери, което ще даде възможност на учениците да реализират още по-голяма палитра от идеи!

Днешният ден сложи начало на нови приятелства и първи стъпки по пътя към успеха. След изминалите 7 сезона, успешни проекти и сбъднати мечти, нямаме търпение за нова доза вълнуващи и незабравими моменти.  Оттук нататък предстои средносрочното събитие, на което екипите ще представят своите проекти до момента. Също така ще ни разкажат през какво са минали и какво още ги очаква.

Единственото нещо, което можем сега да им пожелаем е – Успех, екипи!

 

Автор: Антонина Димитрова

ABLE Mentor Marketing екип

Recent Posts

Start typing and press Enter to search