“Носиш го и ти” – на първо място в платформата vbox7 и из училищните коридори!

„Мечтите се сбъдват…“ – казал някой и си тръгнал, оставяйки думите да витаят във въздуха, празни и безсмислени.

Тази фраза звучи като изтъркано клише, като празнословене… Дали мечтите наистина се сбъдват?

В случая на Ния и на Панчо отговорът е едно голямо „ДА!“, но не защото те са някакви неимоверни късметлии или нещо подобно. Със сигурност късмета и благоразположението на висшите сили не е  излишно, но ако се уповаваш само на това, а през останалото време си лежиш на дивана, пред телевизора и си повтаряш как нищо не се получава, разбира се, че няма да стигнеш до никъде.

За постигането на мечтите се изисква на първо място много труд и отдаденост. Трябва да работиш ежедневно и да не спираш да вярваш, че рано или късно това, към което се стремиш ще се сбъдне. ABLE Mentor e добра основа, отправна точка за бъдещо развитие, но си зависи от самия индивид дали ще последва такова. Ния и Панчо започват първоначално само с идеята, че искат да направят песен, която тя да изпълни. Сега не само, че песента е факт, но и се превръща в хит, заставайки на първо място в класацията на vbox7, играейки ролята на звънец в училище…

За Ния и за Панчо „мечтите се сбъдват“ не е просто клиширан израз, а прекрасна реалност, но не за друго, а защото са се постарали да я направят такава.

 

 

Текст: Габриела Ахчийска