Какво се случи през последния сезон на ABLE Mentor

 In Новини

Вече сме пред прага на 9-ти сезон на ABLE Mentor! Времето минава доста неусетно! Не сме писали отдавна, но за това пък имаме толкова много да разкажем!

В последния (8-ми) сезон се включиха 94 участника 47 екипа по един ученик и един ментор. Откриващото събитие беше повече от вдъхновяващо! Да видиш толкова много усмихнати, позитивни хора, събрали се с една единствена мисъл как да си помогнем взаимно за едно още по-добро бъдеще! Енергезиращо е! Екипът на ABLE Mentor и менторите са там заради каузата, а учениците, за да намерят и изразят себе си. Когато насочиш цялата тази енергия в правилната посока се получават невероятни неща! Нека да хвърлим един бърз поглед…

Някои от успешните проекти

Лицата на Витоша

“Лицата на Витоша” e документален филм за любовта към планината. Той представя историите на 9 човека свързани с Витоша хижари, спасители, алпинисти, водачи, спортисти. Излъчван е вече няколко пъти. Това е линк към последното събитие, но съм сигурен, че ще има и още! Билетите се изпаряват!

 

Аз в изкуството

“Ще се насладите на това, как много хора: мъже, жени, деца – могат, правейки това, което най-добре умеят (песни, танци, рисуване), да ви направят част от една приказка. Приказка, която ще има щастлив край, защото всички ще бъдем изпълнени с положителни емоции, докато това, което правим, ще дари тези в нужда с топлина и усмивка на лицето.”
Какво повече мога да добавя тук… събитието ще се състои тази събота. Давайте!

 

After the taste

“Създадох Afterthetaste, защото исках да покажа на хората, че това да хапваш здравословно и да ти е забавно, не е нещо трудно и непостижимо. Нито изисква много пари!”
Така че ако се интересуване от пътуване, здравословно хранене и мода скачайте в блога!

15 рисунки вдъхновени от корейската история

На 17 години, научила се е да рисува сама! Сегашният ѝ проект е да нарисува 15 рисунки вдъхновени от корейската история. Може да следите прогреса ѝ тук! Аз вече го правя! Доста е яко!

 

7/7/7

Събитие за 7 истории на 7 специални госта, които са успели в различни сфери и преследват целите и мечтите си! Гости: Маги Сан (влогърство), Прея (изпълнител), Анита Класанова (Roo brands), Явор Алексов (дрифт), Белизар Маринов (Eleven, ABLE), Любомир Ваклинов (персонален треньор и мотиватор), Захари Вълчанов (поет, предприемач)
Не успях да отида, но легендите разказват, че било доста яко! А и като гледам снимките на толкова усмихнати хора, може би не са само легенди.

Бъди приятел

“Бъди приятел” е проект, който е подобен по смисъл на ABLE Mentor само че за деца в неравностойно положение. Цялата статия можете да прочетете във вестник СЕГА.

 

Да запознаеш двама души. Ментор и ученик. И само след 3 месеца да има краен резултат, който да е толкова положителен, разнообразен, смислен! Да вдъхновява толкова много хора! Това е магията на ABLE Mentor! Това, което разказвам тук, е една нищожна частичка от това, което се случи последния сезон!

 

Сезон 9 започва тази неделя!!! И да… нямам търпение!!! Всички работим усилено да се получи още един незабравим сезон. Въпреки това имам чувството, че настроението е малко като затишие пред буря! Защото знаем, че в неделя започва истинската лудница и голямото приключение!

 

Автор: Тихомир Вълканов

Recent Posts

Start typing and press Enter to search