Алумни общността на ABLE Mentor в подкрепа на Фондация “За нашите деца”

 In Новини

Алумни клуба към ABLE Mentor се занимава с развитието на алумни общността на програмата. За целта са създадени клубове по интереси от вече завършили програмата ментори и ученици. Към момента активна дейност развиват:

 – литературен клуб “Отвъд кориците” под ръководството на Денис Олегов и Божидар Иванов

 – фотографски клуб на Тереза Василева

 – клуб по предприемачество “Emprove.me” на Радина Краева и Симеон Енев

*За контакт с клубовете: denis@ablementor.bg, tereza@ablementor.bg, radina@ablementor.bg, simeon@ablementor.bg

 

Дейността на клубовете е насочена към организиране на ежемесечни събития, дискусии, пленери с цел продължително развиване на уменията и интересите на неговите участници. Част от събитията са насочени и към външна публика и са отворени за хора, които до момента не са участвали в ABLE Mentor.

 

Благодарение на активната комуникация между участнците в мрежата на програмата, фотографският клуб бе поканен да подкрепи една от благотворителните инициативи на Фондация “За нашите деца” – Вечерта на добродетелите. Участниците от клуба организираха заснемането и аранжирането на предметите, предназначени за благотворителния търг на фондацията. За нас е чест и поредното доказателство за ефективните връзки и ползи, които ABLE Mentor създава между ментори и ученици.

 

img_5042    img_5057  img_5085    dsc_7487 dsc_7616    img_5074

 

 

Вечер на добродетелите е най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“, което ще е проведе на 26 октомври 2016 г. от 19.30 часа в Sofia Tech Park под патронажа на българския представител в Комитет по правата на детето на ООН доц. Велина Тодорова.

В арт програмата на събитието участват световноизвестни български артисти, сред които Веско Ешкенази и Мартин Пантелеев, малката джаз певица Теа и децата от Училище за певци D-Stars, илюзионистите от Quick Hands Project, малките гайдари от Смолян, Калин Вельов. По време на Вечерта се провежда и традиционен благотворителен търг, който дава възможност на гостите да наддават за ценни и атрактивни предмети, дарени от известни личности, произведения на изкуството и много други. Всички набрани средства от Вечер на добродетелите 2016 ще бъдат инвестирани в дейностите на Комплекс за ранно детско развитие, който ще подкрепи 400 деца с трудности в развитието и техните семейства.

Бъдете част от гостите на Вечер на добродетелите, за да можем заедно да променим съдбите на стотици деца в риск!

14425360_1288132061219519_1824383163907029943_o

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search